electrisch-strand
electrisch-bos

Werkplaats

Ook voor herstellingen van u fiets kunt u een afspraak met ons maken. Neem hiervoor contact met ons op.

Bike Fitting

Het is ongekend wat een goede houding op uw fiets voor u kan betekenen! TREK Precision Fit is de beste manier om uw prestaties op de fiets te verbeteren. Wij bieden u twee varianten aan: een complete fietsmeting en een quick-fit meting. Een fietsmeting is uitsluitend op afspraak en wordt altijd uitgevoerd door gecertificeerd personeel.

Complete fietsmeting
Een complete, persoonlijke fietsmeting komt tegemoet aan uw specifieke wensen en biedt maatwerk. Het zal leiden tot snellere ritten met meer comfort en meer fietsplezier. Tevens draagt een complete fietsmeting bij aan het voorkomen van blessures. Immers, een verkeerde houding op uw fiets zal langdurige pijnklachten tot gevolg hebben. Wij kunnen iedere fiets aanpassen, zodat bijna iedereen klachtenvij kan fiets. Onze metingen en expertise draagt daar aan bij!

U betaalt voor een complete fietsmeting: € 150,-.

Quick-fit meting
Wij kunnen voor u een quick-fit meting voor u uitvoeren. Dit is een korte variant van de complete fietsmeting. Hierbij besteden wij aandacht aan het juist positioneren van de zadelhoogte, zadelbreedte en de stuurbreedte.

U betaalt voor een quick-fit meting: € 45,-.